Last news in Fakti

6 Ноември, 2021 21:15 1 139 1

Ювентус грабна пълния комплект точки от мача с Фиорентина в последната минута

  • ювентус-
  • фиорентина-
  • серия а-
  • 1:0

Куадрадо излъга Кристиано Бираги и от много малък ъгъл промуши топката покрай вратаря за крайното 1:0

Ювентус грабна пълния комплект точки от мача с Фиорентина в последната минута - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Отборите на Ювентус и Фиорентина завършиха при резултат 1:0 на “Алианц Стейдиъм” в мач 12-ия кръг в Серия А. Единственото попадение в мача беше отбелязано от Хуан Куадрадо в добавеното време. “Виолетовите” завършиха срещата с човек по-малко на терена след червения картон на Никола Миленкович в 73-ата минута. С този успех "бианконерите" прекъснаха серията си от три мача без победа в италианския елит.

Във втората минута Пиетро Терачано допусна грешка, като нацели с топката тялото на изскочилия пред него Мората, но тя изхвърча настрани и вратарят успя да я улови.

В 6-ата минута Джакомо Бонавентура получи възможност да стреля с глава, но Перин спаси удара му без проблем.

В 10-ата минута след лошо изчистване при корнер за домакините Мората преодоля Терачано и стигна до аутлинията, където върна топката към Дибала, който обаче я прати над вратата.

Последва продължителен спад в темпото до 34-ата минута, когато Алваро Одриосола намери Сапонара на добра позиция, но атакуващият футболист не успя да намери целта.

Малко след това Кайехон пробва далечен шут, който се оказа неточен.

В 40-ата минута Влахович игра с глава при корнер, но не насочи топката достатъчно добре и тя излезе в аут.

В самия край на първото полувреме “виолетовите” поискаха дузпа за игра с ръка на Данило, но след преглед с ВАР такава не последва.

В 50-ата минута Мората се справи с Никола Миленкович, но не сполучи с последвалото си воле. Пет минути по-късно удар на Рабио претърпя рикошет и излезе в корнер.

В следващите минути Миленкович набързо си изкара два жълти картона и така в 73-ата беше изгонен от игра след фал срещу Федерико Киеза.

Три минути по-късно именно крилото разтресе напречната греда на вратата на гостите със своето воле.

В 82-ата минута Мората се разписа, но при вдигнат флаг за засада.

В 86-ата минута Киеза нанесе първия точен удар за “бианконерите” в мача, но Терачано го отрази.

В добавеното време Куадрадо излъга Кристиано Бираги и от много малък ъгъл промуши топката покрай вратаря за крайното 1:0 в полза на "Старата госпожа".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kolcho pradleto

    1 0 Отговор
    ОХ БАНЯ , ОХ КЕФ СЕЛСКАТА БАНЯ ГОЛЯМ КЕФ!!!???