7 Ноември, 2021 19:15 1 031 0

Голово шоу на Удинезе-Сасусоло

  • удинезе-
  • сасуоло-
  • 3:2-
  • серия а

Фриуланите прекратиха черната си серия от осем мача без успех.

Голово шоу на Удинезе-Сасусоло - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Отборът на Удинезе спечели домакинството си на Сасуоло с 3:2 в зрелищен мач с два обрата от 12-ия кръг на Серия А. По този начин фриуланите прекратиха черната си серия от осем мача без успех.

Головото шоу започна още в 8-ата минута, когато Жерард Деулофеу откри резултата в полза на домакините с шут по земя. В 15-ата обаче техният вратар Марко Силвестри подари топката на Доменико Берарди, който веднага я прати в неговата мрежа. „Неровердите“ стигнаха до пълен обрат в 28-ата минута, когато Давиде Фратези беше точен след асистенция на Рожерио. В 36-ата Джакомо Распадори вкара трето попадение за гостите, което не беше зачетено поради засада. В 39-ата Науел Молина стреля отдалече, топката рикошира от Фратези и влетя в мрежата на Сасуоло за 2:2.

В 52-ата минута Бето се разписа на празна врата за „зебрите“. Отначало голът му беше отменен заради засада, но ВАР показа, че той е редовен, и така това се оказа победното попадение в мача. Малко преди края на срещата резервата на домакините Жан-Виктор Макенго си изкара два бързи жълти картона и така беше изгонен от игра в 89-ата минута.

С тази победа Удинезе събра 14 точки и се изкачи на 14-ата позиция в класирането. Сасуоло е със същия актив, но е 13-и заради по-добрата си голова разлика.

В другия двубой в Серия А, стартирал в 16:00 часа българско време, Болоня спечели гостуването си на Сампдория с 2:1.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА