Last news in Fakti

10 Ноември, 2021 11:37 5 288 2

Куриозна ситуация: Ето такова нещо не помни футболът (ВИДЕО)

  • суперлига на турция-
  • футбол-
  • съдия-
  • газиантеп-
  • касъмпаша

В доиграните пет минути нищо на терена не успя да промени крайния резултат

Куриозна ситуация: Ето такова нещо не помни футболът (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Куриозна ситуация се разигра по време на мача между Газиантеп и Касъмпаша от 12 кръг на турската Суперлига, завършила при резултат 2:0 за домакитните.

Жоао Фигейредо (37 минута) и Стивън Коулкър (86) се разписаха за победата. Най-забележителното обаче беше действието на съдията Халис Йозкая. 41-годишният рефер даде 9 минути добавено време, но свири край на мача, когато хронометърът показваше 94:15 минути.

Футболистите се прибраха в съблекалните, някои от тях вече взимаха душ, системата за ВАР беше изключена, а работниците на стадиона демонтираха едната врата.

След известно време обаче Йозкая осъзна грешката си и помоли играчите да се върнат на терена, за да доиграят мача. Докато протече цялата организация с обличането на футболистите, стартирането на ВАР и монтирането на вратата, минаха още 20-тина минути. В доиграните пет минути нищо на терена не успя да промени крайния резултат.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Според правилата

    7 3 Отговор
    Съдията може да даде край на мача във всеки момент след изтичането на редовните 90 минути! Това колко добавено време е обявил няма никакво значение!
    Освен ако не са променили това правило, че много почнаха да ги променят, едва ли не през месец, два като Закона за движение по пътищата!