Last news in Fakti

10 Ноември, 2021 21:30 1 304 1

Мората призна, че му е трудно да понесе напрежението след напускането на Роналдо

  • алваро мората-
  • кристияно роналдо-
  • ювентус

Испанецът трябваше да запълни празнината от голове, оставена от португалеца

Мората призна, че му е трудно да понесе напрежението след напускането на Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Алваро Мората не може да понесе напрежението на това да бъде основен реализатор за Ювентус, откакто Кристияно Роналдо напусна клуба. За това признава самият испанец пред Daily Mail.

29-годишният таран има само 4 гола в 14 мача за „старата госпожа“ от старта на кампанията, което е с 4 по-малко, отколкото имаше Кристияно на същия етап миналия сезон за клуба.

Имаше моменти, в които дори не ми се ставаше от леглото“, споделя юношата на Реал Мадрид, отчитайки постоянните критики и нападки от феновете и медиите по негов адрес в последната година.

Юве се представя страхотно в групите на Шампионската лига, но в Серия А се намира в средата на класирането след изиграването на почти 1/3 от всички мачове за годината.

Пауло Дибала е водещият реализатор за тима понастоящем с 6 попадения в 11 мача, но това далеч не е достатъчно за клуб с толкова високи стандарти.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обесен Язовец

    2 1 Отговор
    Този вместо да се оплаква да се захване за работа, че става смешен. Хората с нетърпение очакват такъв звезден миг, за да покажат класа. Той хленчи. Гнус ме е от новото поколение пикльовци!