Last news in Fakti

19 Ноември, 2021 10:23 1 126 4

Утре Ивет Горанова излиза за медал от Световното първенство по карате

  • ивет горанова-
  • световното първенство по карате-
  • бронзов медал

Ивет ще спори с представителката на Люксембург – Дженифър Уорлинг

Утре Ивет Горанова излиза за медал от Световното първенство по карате - 1
Снимка: БГНЕС

Олимпийската шампионка по карате - Ивет Горанова, ще се бори за бронз на Световното първенство за мъже и жени в Дубай. В репешажа българката победи Джералдин Пеня Барко от Колумбия с 2:2 и сеншу.

Битката за бронзовия медал е в събота, 20-ти ноември, а Ивет ще спори с представителката на Люксембург – Дженифър Уорлинг. Схватката е от 10:00 ч. българско време.

Горанова стартира участието си на Световното с две победи, но на 1/4-финалите отстъпи на Алън Тринити (САЩ). Американката загуби следващия си мач заради контузия, но от щаба ѝ подадоха контестация, която бе уважена и така българката бе изтеглена напред.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гого

    2 1 Отговор
    🙏🙏💪❤
  • 3 НЯКОЙ

    5 0 Отговор
    Браво, момиче, ти си нашата гордост!!!
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    УСПЕХ ИВЕТ ГОРАНОВА