19 Ноември, 2021 16:30 827 0

Ууд: Искам да се бия с Конлан, защото тези трудни мачове ти печелят уважението на хората

  • лейг ууд-
  • майкъл конлан-
  • wba

Британецът ще прави първа защита на шампионската си титла от WBA

Ууд: Искам да се бия с Конлан, защото тези трудни мачове ти печелят уважението на хората - 1
Снимка: БГНЕС

Лейг Ууд и и Майкъл Конлан се очертава да е едно от първите големи събития в световния бокс с настъпването на новата година, а, какъв по-добър начин за това, от двубой между двама атлети във върха на кариерата си в спор за световната титла на WBA в категория перо.

Шампионът ще се опита да защити пояса си за пръв път, откакто го завоюва срещу Цан Сю през лятото, докато насреща му е бронзовият медалист от Олимпийските игри в Лондон през 2012 г.

Очаквам труден двубой, надявам се и искам да е такъв. Когато нокаутираш някого бързо в лесен мач, тогава не получаваш уважение, но, когато срещнеш труден съперник, срещу когото си вложил много труд, тогава вече е друго. Искам да покажа нещо повече, да демонстрирам характер, сърце и желание“, каза Ууд пред DAZN.

Понастоящем все още се работи по залата, в която двамата ще премерят сили, но изборът е стеснен до „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк и „Моторпойнт Арена“ в Нотингам. Англичанинът би искал да се завърне в родния си град, но не би пропуснал възможността да се боксира и в една от най-големите зали в света, ако му се отдаде тази възможност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА