Last news in Fakti

19 Ноември, 2021 20:30 4 720 0

Челси плаща откупната клауза за един от суперталантите на Барселона

  • гави-
  • челси-
  • барселона

Младокът може и да бъде изкушен от офертата на „лондончани“

Челси плаща откупната клауза за един от суперталантите на Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона може и да изгуби един от най-обещаващите си таланти, след като от Челси са проявили намерение, за да платят откупната му клауза, пише The Sun.

17-годишният Гави е определян за един от най-талантливите футболисти на „каталунците“ в момента, но договорът му включва откупна клауза в размер само на €50 млн. При днешните цени на играчите това е сума, която би била по джоба не само на „сините от Стамфорд Бридж“.

Ръководството на „каталунците“ работи по новия договор на хлапето, но няма да е изненада, ако той все пак предпочете да изслуша офертата на „лондончани“ с оглед факта, че са действащият европейски шампион.

В миналото не за пръв път Барса губи свои играчи по този начин. Франсеск Фабрегас през 2003 г. избира Арсенал, Неймар поема към ПСЖ през 2017 г., а Давид Вия и Луис Суарез избират Атлетико Мадрид в пика на своите кариери.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА