Last news in Fakti

22 Ноември, 2021 18:30 2 107 3

Футбол, секс и наркотици - сериалът за Марадона показва всички страни от живота на покойната легенда

  • диего армандо марадона-
  • наркотици

Поредицата вече е достъпна в една от големите стрийминг платформи

Футбол, секс и наркотици - сериалът за Марадона показва всички страни от живота на покойната легенда - 1
Снимка: БГНЕС

Диего Армандо Марадона безспорно е една от най-големите легенди в историята на футбола и изглежда някак логично година след кончината му да станем свидетели на първия сериен филм, който да ни разкажа за живота и кариерата на провъзгласения за бог в някои култури, колкото и скандални да са те в действителност.

Една от най-големите стрийминг платформи Amazon Prime официално пусна пилотния епизод на кратката си поредица за аржентинеца, а в резултат имаме точно това, което мнозина от почитателите на бруталния натурализъм сме очаквали. Разбира се, онези, които го боготворят, със сигурност ще останат шокирани от кадрите, които са видели.

Още в началото на филма виждаме 40-годишния Марадона в един от най-тежките му периоди. Той за пръв път попада в клиника за наркомани след свръхдозата си от 2000 г., а образът му на митичен футболист започва да търпи сериозни поражения.

В хода на сериала ще видим още голяма част и от развратния живот, който е водил вследствие на славата и парите, но също така ще погледнем и към дните, в които тепърва гради името си на великолепен футболист.

Диего Марадона все пак е най-младият дебютант в историята на Висшата дивизия в Аржентина, а в последствие се превръща в човека, който печели Световната купа за родината си и носи „Скудетото“ на италианския Наполи.

Надяваме се, че ще видим и как точно носителят на „Златната топка“ пада в заешката дупка, за да се превърне в най-известния наркоман сред спортистите.

Припомняме, че Диего Армандо Марадона почина на 25 ноември 2020 г. Само месец, след като навърши 60-годишна възраст.

Тежката задача, да вдъхне автентичност на легендата, поема Хуан Паломино.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обесен Язовец

    9 0 Отговор
    Накрая всички умират и си тръгват от този свят с празни джобове!

    Коментиран от #3

  • 2 ЖИВОТА МИНАВА ПРЕД ОЧИТЕ КАТО НА КИНО

    4 1 Отговор
    КАКЪВТО И ДА Е ФИЛМА СЕДЕМ МИЛЯРДА ХОРА ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ КАТО МАРАДОНА☝
  • 3 Раданч Татлъту

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Обесен Язовец":

    Не си прав,некой си поръчва и ковчег с чекмедже!😎🤡🥳👍