Last news in Fakti

29 Ноември, 2021 07:45 9 458 5

Невиждано до сега: Вратар симулира удар в лицето, за да изгонят негов съотборник (ВИДЕО)

  • викинг-
  • давид брекало-
  • патрик гунарсон-
  • кристиансунд

Сцената се разигра в норвежката Елитсериен

Невиждано до сега: Вратар симулира удар в лицето, за да изгонят негов съотборник (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Българският футболен запалянко едва наскоро осъзна, че в Норвегия се играе нелош футбол, благодарение на Бодьо/Глимт, но последните събития от местната Елитсериен ни шокираха по начин, по който не сме допускали, че ще видим някога в любимия ни спорт. Причината е, че двама играчи на Викинг влязоха в разгорещен спор по време на мач, а в резултат единият симулира удар от съотборника си, за да му бъде показан червен картон.

Сцената се разиграва между защитника Давид Брекало и вратаря Патрик Гунарсон при победата с 2:3 над Кристиансунд.

Гостите стигат до трите точки след два обрата, като вторият дори идва с попадения в 88' и 93'. Това би следвало да предизвиква основно положителни емоции у победителите, но не на това ставаме свидетели в 95'.

Брекало и Гунарсон започват да се бутат помежду си, но, когато централният бранител блъска повторно съотборника си в гърдите, другият се хваща за лицето и пада театрално на земята.

Съотборниците им се намесват с известно закъснение, за да ги разтърват, но реферът Кристофър Хагенес не губи нито секунди и вдига директен червен картон на словенеца.

Досега наистина не бяхме виждали подобна ескалация и развой на събитията, въпреки че в миналото е имало не една и две свади между съотборници, довели до раздаването на картони.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 цербер

    3 4 Отговор
    Българските футболни запалянковци едва наскоро осъзнаха,
  • 3 Да ама не

    12 0 Отговор
    На мач между Берое и Нефтохимик преди няколко години футболисти на Берое се биха помежду си и съдия им показа три червени картона
  • 4 опа

    6 1 Отговор
    В Норвегия се карат ски нелошо. Играе се нелош хокей, Нелошо се правят магистрали и всякакви инфраструктурни проекти. Много други неща са нелоши в Норвегия - една готина държава.
    Колкото за полуаматьорският й футбол.... не знам дали играят нелошо или почти зле, но ние разбрахме друго - А групичката барабат с 200-те чужденци в нея е по-зле от първенството на Албания и Черна гора.

    Коментиран от #5

  • 5 ме4о

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "опа":

    а смятай Цура на какво ниво са щом паднаха от такива