29 Ноември, 2021 15:00 1 561 7

Владо Стоянов направи прогноза за Лудогорец - ЦСКА

  • владислав стоянов-
  • цска-
  • лудогорец

Бившият вратар на „орлите“ вярва, че съотборниците му ще спечелят срещата

Владо Стоянов направи прогноза за Лудогорец - ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият вратар на националния отбор и Лудогорец Владислав Стоянов даде своята прогноза за дербито с ЦСКА пред БНТ.

Надявам се, че Лудогорец ще победи. Залагам на 1 или 2:0 в полза на отбора. Не виждам причина да не спечелим шампионската тила и през този сезон. Просто трябва време футболистите да се стиковат и направят доста силен отбор“, каза той.

В момента Стоянов е главен скаут за детско-юношеската школа на „орлите“, като сам признава, че следи най-вече за изявите на вратарите, където е и неговата експертиза.

Лудогорец иначе приема ЦСКА днес от 17:15 часа в Разград.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зарко

    3 5 Отговор
    Ще биете два пъти центъра.

    Коментиран от #2

  • 2 Стоян Александров

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "зарко":

    Не само, че ще бият ами ще е с много голяма разлика. Закагам на 1 и на поне 4 или 5 гола та даже и нагоре. Цеца с Петорчо начело е многооооооо слаб отбор. Без съдийската подкрепа цеца щеше да е във втората полувина на таблицата.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Ludogorets CSKA 0:1

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "Стоян Александров":

    Добре че пък вие сте силни, като не знам колко вече срещи дори гол не можете да отбележите, та и срещу числото свалихте на два пъти гащите. Без Десподов сте гола вода, ала сега няма начин да издържи две полувремена, като дори и в първото няма да напомня за себе си и ще си го получите натопорчен.

    Коментиран от #5

  • 4 Симитлишкия кмет

    3 5 Отговор

    До коментар #2 от "Стоян Александров":

    Научи се да пишеш бе кренвирш

    Коментиран от #7

  • 5 Стоян Александров

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ludogorets CSKA 0:1":

    Аз съм ГОРД ЛЕВСКАР. За лудите ми е все тая. Просто казвам как се печелят пари от тотото. Играйте така и ще сте богаташи....тотаджийски богаташи. Петорчо е един никакъв треньор. Гошяма заплата, голяма неустойка и трансфербите му игри и всичко това за сметка на цеца. Изобщо не го интересува друго. Само парите и ако сме честни мноооооого добре Ви врътка особено феновете. Петорчо е тотален измамник.
  • 6 Факт

    1 0 Отговор
    Аз не знам кой е физиотерапевтичният треньор на Лудогорец в момента, ала като гледам многото контузии, които не спират да се увеличават след всеки мач, по-голям аматьор надали някога са наемали. По-рано имаше един испанец, работил в Атлетико Мадрид, след него дойде шотландец, работил в Селтик. И двамата показаха удивителни резултати. Сега лудите са толкова зле, че и Локо сф да иде, и те ще ги бият. Знам го Генчев и като футболист, винаги се е стараел много, но очевидно екипът му този път не струва. ЦСКА също е зле физически, но поне спряха пътя надолу от два месеца. Е да, все още не са тръгнали и нагоре, имат и още няколко контузийки, но поне броят им започна да е в рамките на нормалното.
  • 7 Бай Стою касапина

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Симитлишкия кмет":

    Кой да се научи? Тоя шушон и оня другия 1914 ли? Та те пишат едно и също и правят сума ти правописни грешки. А причината е една, злобата, която мъчи душите им.