30 Ноември, 2021 21:00 5 404 0

Нюкасъл се готви за първия си звезден трансфер от Серия А

  • марсело брозович-
  • интер-
  • нюкасъл

„Свраките“ ще се борят с Манчестър Юнайтед за подписа му

Нюкасъл се готви за първия си звезден трансфер от Серия А - 1
Снимка: БГНЕС

Много се изписа в последните седмици и месеци за евентуалните трансфери в посока Нюкасъл, откакто арабските милиони потекоха към клуба, но преди началото на трансферния прозорец няма как да видим реализация на спекулациите. The Athletic обаче е един надеждните източници, които рядко си служат с обикновени слухове, така че е интересно да ви предадем, че изданието изпраща Марсело Брозович към „Сейнт Джеймсис Парк“.

Хърватинът е постоянна величина в състава на италианския шампион Интер, откакто през 2015 г. пристигна от тима на Динамо Загреб.

29-годишният плеймейкър е един от хората с най-добри показатели в разиграването и отнемането на топката в цялата Серия А, но финансовите проблеми при „нерадзурите“ може и да се окажат причината той да напусне през януари.

Брозович има договор само до края на настоящата кампания, което означава, че италианците ще трябва да го продадат незабавно, ако не искат през лятото да си тръгне без пари.

Треньорът на Нюкасъл Еди Хол със сигурност ще има доста работа, ако иска да измъкне „свраките“ от зоната на изпадащите, а за целта ще са му нужни още доста хора поне от нивото на Марсело Брозович.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА