1 Декември, 2021 17:30 1 538 0

Фламенго иска да спаси юноша на Манчестър Юнайтед от 10-годишния плен в клуба

  • андреас перейра-
  • манчестър юнайтед-
  • фламенго

Бразилците в момента го използват под наем до края на сезона

Фламенго иска да спаси юноша на Манчестър Юнайтед от 10-годишния плен в клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Юношата на Манчестър Юнайтед Андреас Перейра вече 10 поредни години не може да намери място в клуба, а бразилският Фламенго му предлага възможност да се измъкне от пленничеството на „Олд Трафорд“, пише Extra Globo, цитиран от 7sport.

25-годишният централен полузащитник има едва 75 мача за първия тим на „червените дяволи“ от 2012 г. насам, като вече четвърти път е изпращан под наем.

В момента той в Рио де Жанейро и се наслаждава на футбола си, както правеше в цветовете на Гранада, Лацио и Валенсия преди това.

Проблемът обаче е откупната клауза, заложена в договора между Фламенго и Юнайтед, според която бразилците трябва да платят €20 млн. за него. Сумата е прекалено висока за възможностите на клуба и се очаква цената да бъде коментирана в най-скоро бъдеще.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА