Last news in Fakti

3 Декември, 2021 08:46 2 304 1

Тони Кроос избра идеалния си отбор за малки врати и Кристияно Роналдо не попада в него

  • тони кроос-
  • кристияно роналдо

Германецът имаше отлично партньорство с най-резултатния футболист в историята

Тони Кроос избра идеалния си отбор за малки врати и Кристияно Роналдо не попада в него - 1
Снимка: БГНЕС

Тони Кроос и Кристияно Роналдо се радваха на страхотно партньорство от дните им, когато и двамата носеха екипа на Реал Мадрид, но португалеца не попадна в списъка на своя бивш колега, когато бе помолен да избере идеалния си отбор за малки вратички.

Германският плеймейкър вместо това се спря на Икер Касияс за вратата, Роберто Карлош в защита, Ули Щилике и Зинедин Зидан в центъра и Раул на върха на атаката, давайки своя отговор пред Marca.

Ако все още се чудите кой е Щилике, тогава със сигурност сте от по-младото поколение, което никога не е виждало германеца в действие. Той бе една от най-големите звезди на германския футбол през 70-те и 80-те години на миналия век. С екипа на Борусия Мюнхенгладбах той печели три поредни титли от Бундеслигата, вдига националната купа и тази на УЕФА, а веднъж едва не триумфира и с КНК. След това той повтаря успехите си в Реал Мадрид, но с тази разлика, че взима една Купа на краля в повече. Ули Щилике на практика е шампион в 6 поредни сезона в Германия и Испания.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мушама и шланг

    6 0 Отговор
    А защо го няма бат Бойко в отбора ? Защото не го е гледал как пипа топката ли ? За него легенди се носят ! Как защитниците сами бягат от пътя му !