Last news in Fakti

3 Декември, 2021 10:30 1 614 0

Карик напуска, след като постави началото на нещо голямо за Манчестър Юнайтед

  • майкъл карик-
  • манчестър юнайтед-
  • ралф рангник

Англичанинът обяви, че подава оставка, след като Ралф Рангник официално поема клуба

Карик напуска, след като постави началото на нещо голямо за Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед определено се съживи след уволнението на Оле Гунар Солскяер, благодарение на Майкъл Карик, който донесе победа в дербито с Арсенал, равенство с Челси и успех над Виляреал, за да гарантира позицията на тима във фазата на елиминациите в Шампионската лига. Сега обаче той ще напусне, за да направи място за новия временен мениджър Ралф Рангник, научихме от Eurosport.

Англичанинът е неизменна част от „червените дяволи“ от 2006 г. насам, когато пристигна от Тотнъм, за да замести пенсионирания Рой Кийн. Той прекара някои доста интригуващи години на терена преди да се включи в треньорския щаб.

Времето ми в този велик клуб винаги ще се счита за най-добрите години от моята кариера“, каза Карик след снощния успех над „артилеристите“.

Той пожела успех на германеца и призна, че ще се връща често на „Олд Трафорд“, но за да подкрепя тима от трибуните.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА