Last news in Fakti

3 Декември, 2021 11:30 1 746 1

Ривалдо към играчите на Манчестър Юнайтед: Играйте като Фред

  • фред-
  • ривалдо-
  • манчестър юнайтед

„Червените дяволи“ са на прага на нов етап от развитието си

Ривалдо към играчите на Манчестър Юнайтед: Играйте като Фред - 1
Снимка: БГНЕС

Въртележката в Манчестър Юнайтед не спира да се върти с пълна скорост и след силния старт и кошмарното продължение на сезона отново можем да си говорим за сериозен прогрес в развитието на тима. Бразилецът Ривалдо си позволи по този повод да коментира играта на „червените дяволи“ и дори посъветва играчите на Ралф Рангник да следват примера на сънародника му Фред.

Манчестър Юнайтед беше критикуван, че не пресира опонентите си, но Фред винаги дава всичко от себе си, за да пресира съперника през цялото време. Това е манталитетът, който всички играчи на Юнайтед трябва да последват“, каза носителят на „Златната топка“ от 1999 г., цитиран от Sport Bible.

Дефанзивният халф бе в центъра на събитията при снощната победа над Арсенал с 3:2. Той направи редица от добре познатите си грешки в разиграването, но също така асистира за изравнителното попадение на Бруно и изработи дузпата за победния гол на Роналдо.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жайме

    0 0 Отговор
    Ривалдо,Роналдо,Роналдиньо ИТ.Н.