Last news in Fakti

6 Декември, 2021 14:31 1 990 2

Берое планира чистка след мача с Левски

  • петър колев-
  • берое-
  • чистка-
  • селекция

На мушката на треньора са попаднали двама от чужденците - Стив Фуртадо и Алиун Фо

Берое планира чистка след мача с Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Берое Петър Колев е изготвил списък с играчи, с които тимът може да се раздели, съобщава "Тема спорт". Листата е съставена на база представянето им през целия есенен дял. В последните кръгове някои от тях са затвърдили мнението на Колев, че е възможна раздяла през зимната пауза.

На мушката на треньора са попаднали двама от чужденците - Стив Фуртадо и Алиун Фол. Днес Берое започва подготовка за последния мач за годината - домакинството на Левски.

Срещата е в неделя (12 декември) под Аязмото. Тя може да се окаже и последната в кариерата на голмайстора Мартин Камбуров. Договорът му със "зелено-белите" е до края на декември. Заралии обаче са категорични, че при желание от страна на играта, той може да остане до май.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 миш

    0 0 Отговор
    Аз,съм левскар но ,ще паднем,бъдете сигурни.

    Коментиран от #2

  • 2 Не няма

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "миш":

    Не няма по вероятно 0:0 или 1:1. Та ние си ги бихме тея още първият път и то с 10 човека. Да на Герена е друго, но няма да паднем и в Стара Загора.