Last news in Fakti

7 Декември, 2021 09:36 10 250 3

Голмайстор №1 готви сензационен трансфер

  • мартин камбуров-
  • берое-
  • локомотив софия

В момента нападателят е в напреднали преговори с Локомотив (София)

Голмайстор №1 в историята на елитното българско първенство Мартин Камбуров явно няма да прекрати кариерата си след изтичането на договора си с Берое, който е до края на годината. В момента нападателят е в напреднали преговори с Локомотив (София), пише „Мач Телеграф“.

Старозагорци също афишириха намерението си да задържат 41-годишния Камбуров, ако той реши да продължи кариерата си. До момента индикациите бяха, че таранът наистина ще окачи футболните обувки на пирона, но предложението на Локомотив (София) го е накарало да размисли и да поиграе до лятото.

„Железничарите“ имат огромни проблеми в центъра на атаката и в реализирането на голове. Илия Димитров, който има две попадения от началото на сезона, е трайно контузен Другата „деветка“ - Бухмиди, все още не се е разписал. „Червено-черните“ се надяват, че свиленградчанинът ще реши проблемите на отбора в офанзивен план.

С трансфер в Локомотив (София) Камбуров ще има и по-голям шанс за игра. В момента той не участва в гостуванията на Берое. С „железничарите“ обаче няма да има проблем да вземе участие в повече мачове, тъй като тимът не напуска София за срещите с Левски, Славия, Царско село, ЦСКА и ЦСКА 1948.

Както е известно, Мартин Камбуров има много силен престой като футболист на „железничарите“. В периода 2009-10 г. той изигра 44 мача за „червено-черните“, в които вкара 33 гола.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Каруцата

    4 2 Отговор
    Който го може, го може!
  • 2 Това е играч

    14 1 Отговор
    Който трябваше през всичките тези години да играе и в националния. Толкова селекционери се смениха и никой не го викна.Виждал съм го само в няколко мача и го пускат резерва. Има страхотен нюх да се позиционира, следи топката, има техника, рядко бърка при завършващ удар. Некадърни треньори години на ред и това си е.
  • 3 Гунди

    11 7 Отговор
    Голяма сензация! Все едно отива в Ливърпул.