6 Декември, 2021 10:45 1 390 4

Левски на крачка от трети зимен трансфер

  • станимир стоилов-
  • селекция-
  • левски-
  • велтон

"Сините" са съвсем близо до подписването на договор с нападателя Велтон

Левски на крачка от трети зимен трансфер - 1
Снимка: БГНЕС

Левски е на крачка от осъществяването на трети зимен трансфер. След като вече си гарантираха услугите на защитниците Цунами и Ноа Сонко Сундберг, сега „сините“ са съвсем близо до подписването на договор с нападателя Велтон.

Той вече е договорил разтрогването си с бразилския Ботафого-ПБ, откъдето на „Герена“ ще пристигне и Цунами. Според публикации в местната преса, Велтон и още няколко играчи, които са имали договори до лятото, вече са разтрогнали. Благоприятна причина за това е бил фактът, че Ботефого-ПБ вече си е осигурил привличането на халф и двама нападатели.

24-годишният Велтон Фелипе Парагуа де мело е роден на 6 август 1997 г. През изминалия сезон той изигра 21 шампионатни двубоя, в които се разписа пет пъти.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    1 0 Отговор
    Хайде дано, че сега е много трудно. Ето Георги Миланов се контузи и трудна работа. Да имаме Митко Костадинов, но..... още едно момче да играе крило или зад нападателят ще дойде супер. Срещу Берое ще е голям тест щото Георги Миланов контузен и Боби Цонев наказан и край да играеш напред с 4ри момчета на средна възраст 21 години незнам ако не тръгне играта няма кой да ги поведе.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Белчев от Ни.гер

    1 2 Отговор
    Браво! Само коминочистачи и бр.икети взимайте! Скоро и ке.лешите и заблудените ще спрат да ходят и тогава и бр.икети за платена публика ще купувате!
    Сменете си името, та поне него да не клепете с изв.ратената си клубна политика!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.