10 Декември, 2021 15:30 1 485 1

Внукът на Мохамед Али се качва на арената, превърнала дядо му в легенда (ВИДЕО)

  • мохамед али-
  • нико али уолш-
  • рейес санчез-
  • васил ломаченко-
  • ричард коми-
  • медисън скуеър гардън

Нико Али Уолш за пръв път ще се бие пред публиката на „Медисън Скуеър Гардън“

Считаният от мнозина за най-великия боксьор на всички времена Мохамед Али е имал редица велики битки в кариерата си, но някои от най-великите са пред публиката на „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк. Именно там за пръв път ще се боксира и внукът на Али - Нико Али Уолш, научихме от промоутърската компания Top Rank, цитирана от Boec.bg.

21-годишният американец ще бъде част от подгряващите битки в гала-вечерта на сблъсъка между Васил Ломаченко и Ричард Коми. Той ще се бие с Рейес Санчез в категория в средна категория.

Момчето със знаменитата фамилия вече има 2 битки зад гърба си, като нокаутира в тях Джеймс Уесли II и Джордан Уикс. Дебютът му бе през август в Тълса, а след това се би и през ноември, което означава, че в рамките на 4 месеца той ще се качи за трети път на ринга.

Битката със Санчез е насрочена за 11 декември (събота) и ще се проведе в рамките на 4 рунда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    6 0 Отговор
    А дано... Че няма истински велики боксьори , от времето на Майк Тайсън...