Last news in Fakti

30 Януари, 2022 14:50 3 732 4

Внукът на Мохамед Али направи още една заявка за славна кариера (ВИДЕО)

  • нико али уолш

21-годишният наследник на славната фамилия показа разнообразен стил, в който се отличи най-вече със скоростта на своите действия

Внукът на Мохамед Али направи още една заявка за славна кариера (ВИДЕО) - 1

Нико Али Уолш постигна четвъртата си поредна победа на професионалния ринг. Внукът на легендата Мохамед Али впечатли с визия и умения в битката с Джерамая Йегър на галавечерта в Оклахома. Той не остави никакви шансове на съперника си, нанасяйки му второ поражение в 4-ия му двубой.

21-годишният наследник на славната фамилия показа разнообразен стил, в който се отличи най-вече със скоростта на своите действия. Комбинациите му от ляв-десен-ляв пък се оказаха неразгадаеми за Йегър, който на два пъти бе пратен на пода преди реферът да сложи точка на спора.

ВИДЕО:

След двубоя Нико Али заяви, че не е планирал предварително да движи краката си по идентичен начин, като този на дядо си, с което разпали доста коментари. „Не съм го направил целенасочено. Беше много емоционално, разбира се. Но просто се случи. Основното бе да остана спокоен и да покажа добро движение в защита. Смятам, че се подобрявам и чувствам именно това“, каза след победата си младият Али.

Неговият двубой бе подгряващ с този на елиминацията на WBC в категория супер-перо. В него Робсън Консейсао победи Хавиер Мартинес по точки.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не си личи много от името му

    5 5 Отговор
    мюслюманско псе ли е , или все пак наследниците му са се осъзнали?
  • 2 Niknay

    0 4 Отговор
    Спомням си как дядото на тоя яде голям брой от Касиус Клей ....
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.