Last news in Fakti

10 Декември, 2021 18:45 1 604 2

Локо и Ботев сътвориха предпразничен голов спектакъл

  • ботев враца-
  • локомотив пловдив

„Врачани“ постигнаха най-убедителната си победа този сезон

Локо и Ботев сътвориха предпразничен голов спектакъл - 1
Снимка: Fakti.bg

Локомотив Пловдив и Ботев Враца си спретнаха истински голов спектакъл в началото на 19 кръг от Първа Лига, за да зарадват своите фенове преди зимната пауза в родния футбол.

Дориан Бабунски стана герой за своя тим с двете си попадения в началото на двете полувремена, а Димитър Илиев и Георги Минчев вкараха дежурните си попадения за „смърфовете“. Проблемът за домакините обаче бе, че този път защитата изневери на отбора.

Юлиян Ненов и Илия Миланов добавиха също по един гол за „врачани“, за да оформят крайното 2:4.

Локомотив сега е изправен пред угрозата да изпадна от топ 6 преди коледните празници, ако Берое и Левски успеят да се победят в прекия си двубой през уикенда.

Ботев Враца пък може да се надява, че ще изплува от зоната на изпадащите, като ще стиска палци на Славия срещу ЦСКА 1948 и на Арда срещу Локомотив София.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крушарски

    2 0 Отговор
    Хехе то няма вариан да не изпадне от топ 6 независимо от мача Берое-Левски. Все някой ще ги задмине. Крушарски пак обърка отбора.
  • 2 Фен

    4 1 Отговор
    Браво на Ботев Ню-Йорк!