Last news in Fakti

13 Декември, 2021 11:20 1 141 4

Мартин Камбуров: Това е една от най-успешните ми години, постигнах фантастични неща

  • мартин камбуров-
  • берое-
  • футбол

Нападателят коментира и своето бъдеще, но не пожела да разкрие дали ще остане при старозагорци до края на сезона или ще приключи с футбола още сега

Мартин Камбуров: Това е една от най-успешните ми години, постигнах фантастични неща - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Берое Мартин Камбуров сподели мнението си след равенството 1:1 срещу Левски в неделния ден. Нападателят коментира и своето бъдеще, но не пожела да разкрие дали ще остане при старозагорци до края на сезона или ще приключи с футбола още сега.

„Мога да разделя мача до гола на Левски. Мисля, че имахме инициативата, създавахме повече опасности пред вратата на Левски. След техния гол те имаха по-добри ситуации. Равностоен мач, двуостър, имаше положения и пред двете врати. Радостно е, че накрая успяхме да изравним и да завършим 1:1“.

„Със сигурност на Берое не му отива да е там, но трябва вече треньорите и ръководството да дават оценки, защото ние отвътре не можем да бъдем крайно обективни. Това вече е въпрос към треньора къде можем да се представим по-добре или защо сме на тази позиция“.

„В личен мой план годината беше фантастична. Със златни букви записах името си в българската история. Такъв рекорд се подобрява веднъж на 50 години, така че тази година наистина за мен е най-успешната в моята кариера, след шампионския сезон с Локомотив“.

„Казахме, че ще коментираме след края на мача. Има време, не е всичко на всяка цена, така че, засега, все още няма нищо. Веднага след мача да дам крайна оценка ще бъде глупаво, защото после мога да си променя мнението. Натоварването наистина е голямо, да изкарам още една подготовка, нека да помисля. Не искам да бързам с крайни изказвания в момента“.

„Това ми е една от най-успешните, да не кажа и най-успешната, година в кариерата ми, така че не искам да се обременявам с по-нататъшни рекорди. Това, което постигнах е фантастично, така че искам да се насладя на това, което постигнах през годината“, заяви Камбуров.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този

    4 2 Отговор
    Преди 30години щеше да е центърнападател на Партизан Червен бряг-А Окръжна група
    .
  • 2 Късметлия

    1 1 Отговор
    Няма защитници но преди 30 35 едвли щеше да вкара повече от 100 гола.
  • 3 Левски 1914

    5 2 Отговор
    Постига , защото нашето първенство е слабо ако беше преди години , когато имахме много добри вратари никога нямаше да вкараш толкова голове. За националния отбор колко гола имаш?
  • 4 Ееее

    2 2 Отговор
    Като няма кой да го хвали дърводелецът почна сам да го прави.