Last news in Fakti

14 Декември, 2021 21:30 6 101 7

Пропадането в ранкинга на UFC за „Багата“ продължава

  • благой иванов-багата-
  • ufc

Българинът не се е бил от година и половина

Пропадането в ранкинга на UFC за „Багата“ продължава - 1
Снимка: БГНЕС

Благой Иванов продължава да пада в ранглистата на UFC при най-тежките, тъй като не е излизал на октагона от година и половина, а съперниците му продължават да катерят списъка.

„Багата“ вече е №13, след като Тай Туйваса постигна успех над Аугусто Сакай през уикенда. Така „Бам Бам“ изпревари двамата и вече е в подножието на топ 10, докато бразилецът остава пред българина, благодарение на успеха си над него през пролетта на 2020 г.

Иванов лекуваше травми на няколко пъти преди да се завърне на бойното поле, но той се надява, че в близките месеци ще може да се завърне, за да продължи да преследва мечтата си в най-голямата организация за смесени бойни изкуства в света.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Qwerty

    15 6 Отговор
    Може и да пада човека, част от живота! Но поне е в класация! А автора, ще ни припомни ли в коя класация и на кое място е ситуиран? Мерси!
  • 2 Механик

    9 3 Отговор
    СИТУИРАН?!?! РАНКИНГ?!?!? Явно си от тия, дето си мислят, че ползвайки чуждици, успяваш да скриеш духоовната си бедност?! Сигурно си мислиш, че светът е създаден в дата на раждането ти и всичко в тоя свят се прави само и единствено, за да си ти щастлиФФФФФ?
  • 3 Чича

    7 2 Отговор
    Аз съм горд че има такъв Българин като Благой Иванов и вярвам че един ден пак ще е Н 1
  • 4 Иво

    3 3 Отговор
    Тоя дебелак се бше на две години по един път. Как изобщо го търпят там?
  • 5 Гагата

    0 2 Отговор
    Боклук селянин,никакъв боец един бездарник в спорта.Не знам какво го хвалят толкова в България
  • 6 Бахура

    2 0 Отговор
    Абе я оставете момчето намира това е най-добрия български спортист на всички времена след Дан Коловъ даже не ви чета глупостите изпотрепа ги всичките давай Бага прибирай се майко дома и га почвай по дискотеките че мн дразнят разни ла.на
  • 7 БОРИМЕЧКАТА

    2 1 Отговор
    БАГАТА Е ВЕЧЕ ТОЛКОВА АМОРТИЗИРАН ЧЕ АКО Е ПОНЕ МАЛКО УМЕН ЩЕ СЕ ОТКАЖЕ ОТ ТИЯ БОЕВЕ И ЩЕ СПОРТУВА САМО ЗА ЗДРАВЕ.ВРЕМЕ МУ Е ДА ПРИКЛЮЧВА ИНАЧЕ МОЖЕ ТОТАЛНО ДЯ ГО ПРИКЛЮЧАТ В КЛЕТКАТА.КАКВОТО МОЖА. НАПРАВИЛ.