Last news in Fakti

15 Декември, 2021 16:00 2 231 3

Ган коментира физическата трансформация на Нгану, като забеляза, че шампионът отслабва (ВИДЕО)

  • сирил ган-
  • франсис нгану-
  • ufc

Двамата ще премерят сили в официален мач за пръв път, откакто се познават

Сирил Ган и Франсис Нгану несъмнено са двама от най-добрите бойци в света в момента. Все пак говорим за шампиона при най-тежките в UFC и основния претендент за титлата. Камерунецът междувременно възнамерява да изненада добрия си познайник с разширяване на арсенала си от умения.

Ган бе запитан именно по тази тема от BT Sport, като признава, че вижда нещо по-различно от Нгану. „Мисля, че Франсис постигна много през последните години, напредна значително и е доста по-мъдър в клетката. Но смятам, че сега ще подходи различно срещу мен. Нгану знае, че мога да издържа на ударите и мощта му. Затова ще търси нещо ново, ще търси умен мач, по-тактически“, каза французинът.

Шампионът със сигурност е поизгубил голяма част от физическата си мощ, което обичайно означава, че ще залага повече на движението в октагона и ще се старае да обработва съперника от дистанция.

Двубоят е в основата на UFC 270 на 22 януари, като мнозина очакват да видим един истински спектакъл от двамата тежкоатлети.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Макрон

    1 1 Отговор
    Според мен Киро Гейна ще бие папа Францис, но да видим, бивши съотборници са.
  • 2 Професора

    0 0 Отговор
    Кирил Ганев срещу Франсис Ганев
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.