Last news in Fakti

15 Декември, 2021 16:30 1 077 1

Ветеранът Нейт Диаз подновява договора си с UFC

  • нейт диаз-
  • ufc

Очакванията са той да се бие отново с Конър МакГрегор

Едно от най-разпознаваемите лица в смесените бойни изкуства Нейт Диаз е на финала на преговорите си за нов договор с UFC, научихме от журналиста Ариел Хелуани, цитиран от MMA.bg.

Той смята, че идеята на организацията е да задържи Диаз още известно време наоколо, за да може да организира нов двубой с Конър МакГрегор, който в момента лекува контузия.

Американецът обаче на няколко пъти бе предизвикан от Хамзат Чимаев, но той отказва хвърлената ръкавица с аргумента, че чеченецът все още има да извърви дълъг път преди да се цели в толкова високопрофилен мач.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колби

    4 0 Отговор
    Никой не иска да се бие с Хамзат щото е като Хабиб. Класа над другите на земята и не лош страйкинг, трудна работа има само двама които могат да го спрат Колби и Усман.