Last news in Fakti

17 Декември, 2021 17:00 11 705 4

ВАР изгони вратар преди мачът изобщо да е започнал

  • var

Нелепият инцидент става в Парагвай

ВАР изгони вратар преди мачът изобщо да е започнал - 1
Снимка: Shutterstock

Системата за Видео-арбитраж започва все по-уверено да се настанява в професионалния футбол, като на практика вече няма първенство, в което да не се използват видео-повторенията, за да помагат на съдиите във вземането на най-важните решения. Все още обаче има случаи, в които системата става жертва на човешкия фактор. Такъв е случаят от Суперкупата на Парагвай, където вратар бе изгонен още преди мачът да е започнал.

Стражът на Серо Портеньо Жан Фернандес бе изпратен под душовете преди изобщо да се изпоти, защото влезе в конфликт с агитката на Олимпия Асунсион. Той бе провокиран от запалянковците, докато застава пред вратата си, а Фернандес след това им отвръща с неприличен знак.

ВАР сигнализира на главния съдия, че нещо се случва зад гърба му, а при преразглеждането е взето решението вратарят да бъде изгонен преди първия сигнал.

Впоследствие Серо Портеньо получава правото да пусне друг титулярен вратар, за да може спорното решение да не се отрази на провеждането на самата среща.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 така, така

    25 5 Отговор
    Значи агитката вече решава кой ще застане на вратата на гостите. Голяма полза бил тоя ВАР, бре.
  • 2 ВАРдааа

    22 1 Отговор
    Другия път още преди да си обуе гащите вкъщи и да тръгне за мача ВАР, ще го санкционяира щот напсувал лащото куче на съседа, който е фен на другия отбор!
  • 3 Биби Долапчиев

    9 0 Отговор
    Ега тоа Вар голем варвар деа!
  • 4 Боги такежиев

    2 1 Отговор
    Най големия футболен капацитет, най Умния футболист /бивш/с визше образование, който и той не знае как го е придобил, но го има - Ицката бе хора - Камата... И книга има за него, за ротнитопковица има, но за съратника и първи помощник на Левски - Миткалото няма... Камата - Ицката Ясно полица....