21 Декември, 2021 15:30 1 000 0

Интересни мачове на старта на Снукър Гран при България

  • снукър

Програмата продължава през целия ден

Интересни мачове на старта на Снукър Гран при България - 1
Снимка: Circle Media

Първите срещи от груповата фаза на втория турнир от веригата Снукър Гран при България подсказаха, че ни очакват страхотни снукър битки в ефира на B1B Box тази седмица. Спасиан Спасов стартира с две победи участието си в група Б и е лидер в класирането след първия ден на турнира, след като спечели срещу Велиан Димитров с 3:1 фрейма и Кристина Златева, също с 3:1 фрейма. В тази група Виктор Илиев е с една победа от един мач, а Кристина Златева – с една загуба. Велиан Димитров има две загуби в първите си два мача.

В група А още на старта шампионът от първия турнир от веригата Георги Величков взе трудна победа с 3:2 фрейма срещу Симеон Райков. В първия мач от вечерната сесия снощи Теодор Чомовски победи Георги Георгиев с 3:1 фрейма и това му позволи да оглави класирането.

Във втория турнир от веригата Снукър Гран България при участват 10 играчи, разпределени в две групи, като днес продължава груповата фаза на турнира.

Вечерната сесия и на днешния ден от турнира се излъчва пряко по B1B Box, като началото на предаването на живо е в 18:00 часа.

Програма на Снукър Гран при България за вторник, 21 декември:
10:00 ч. – Спасиан Спасов – Виктор Илиев
12:30 ч. – Кристина Златева – Максим Костов
15:00 ч. – Георги Величков – Братислав Кръстев
18:00 ч. – Братислав Кръстев – Теодор Чомовски
20:00 ч. – Максим Костов – Велиан Димитров
22:00 ч. – Симеон Райков – Георги Георгиев


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА