21 Декември, 2021 16:30 687 0

„Канело“ размисли за прескачането нагоре с две категории

  • саул алварез-
  • илунга макаби

Мексиканецът може би сам е осъзнал, че това начинание е прекалено амбициозно дори за него

„Канело“ размисли за прескачането нагоре с две категории - 1
Снимка: БГНЕС

„Канело“ Алварез шокира боксовия свят, когато обяви, че планира да се качи нагоре с две категории, след като стана безспорен световен шампион в супер средна категория, но ето, че месец по-късно се е вразумил и започна да отстъпва от амбициозната идея, пише Boec.bg, позовавайки се на неназовани източници.

Мексиканецът споделя, че не е убеден, че иска да направи точно тази крачка, макар да има възможност да стане шампион в 5 отделни тегови дивизии.

Смяташе се, че той има гарантиран мач с носителя на титлата в WBC при полутежките Илунга Мкабу, като дори шампионът приветства тази възможност.

Саул Алварез вече се качи няколко дивизии нагоре, но ниският му ръст би бил непреодолима пречка, ако трябва да натрупа още маса.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА