21 Декември, 2021 17:30 1 714 2

Българин стана национален селекционер на отбора по борба на Великобритания

  • борба-
  • великобритания-
  • любомир кумбаров

Любомир Кумбаров ще готви британските надежди в следващите 6 години

Българин стана национален селекционер на отбора по борба на Великобритания - 1
Снимка: Shutterstock

Националният отбор по борба на Великобритания официално има нов старши-треньор и това е българинът Любомир Кумбаров, научихме от Българската федерация по борба.

През годините успях да докажа, че българската школа е много силна, благодарение на всички наши треньори, които са ме изградили“, коментира селекционерът за новата си работа.

Договорът му с британската федерация е до Олимпийските игри в Лос Анджелис през 2028 г., като целта пред него и екипа му е да подготвят юношите и кадетите в следващите 6 години, за да бъдат готови да носят медали за страната си.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луд

    0 0 Отговор
    Още един мозък "изтече" от родината.
  • 2 Методиката

    0 0 Отговор
    ША СЕ НАПРАЯТ ОТОБОР ПО ДОПЕНГ, НЕМА НУЖДА ДА ТРЕНЕРАТ, ТОЙ ЧЕ ЕМ ДАВА СОКЧЕТА, МОЖЕ И ДА СЕ ПУШАТ НЯМА ДА Е ПРОБЛЕМ .