Last news in Fakti

21 Декември, 2021 20:00 786 0

Агентът на Петко Христов се замеси в данъчен скандал в италианското футболно първенство

  • петко христов-
  • пламен пейчев-
  • специя-
  • фиорентина-
  • димо кръстев-
  • иван андонов-
  • абдилгафар рамадани

Пламен Пейчев е близък съмишленик на Абдилгафар Рамадани, който попада под ударите на закона

Агентът на Петко Христов се замеси в данъчен скандал в италианското футболно първенство - 1
Снимка: БГНЕС

Агентът на българския национал Петко Христов - Пламен Пейчев, попадна много близо до епицентъра на поредния грандиозен данъчен скандал в италианския футбол. Оказва се, че той е близък съмишленик на Абдулгафар Рамадани, който е обвинен, че е помогнал за укриването на милиони от редица сделки за трансфери на футболисти, научихме от dsport.

Ръководствата на Ювентус, Торино, Милан, Интер, Верона, СПАЛ, Фиорентина, Каляри, Рома, Наполи и Фрозиноне са подложени на щателен одит, като основната цел е да се проследят финансовите потоци към агента. Той от своя страна е използвал Пейчев наред с други четирима свои съмишленици, за да ги въвлече в схемата, която е ощетила държавния бюджета през последните няколко години.

Българинът изигра важна роля в преминаването на Петко Христов в тима на Специя, както и за сделката с Фиорентина за Димо Кръстев и Иван Андонов.

Случаят тепърва ще търпи развитие, за да стане ясно дали нашите сънародници са били жертви или активни страни в една от най-големите финансови измами в съвременния спорт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА