Last news in Fakti

30 Декември, 2021 13:05 1 400 9

Левски кърпи бюджета с бърз кредит, залагайки трансфера на една от доскорошните си звезди

  • левски-
  • бързи кредити-
  • найджъл робърта-
  • ди си юнайтед

Кризата в „синия“ лагер продължава да се задълбочава

Левски кърпи бюджета с бърз кредит, залагайки трансфера на една от доскорошните си звезди - 1
Снимка: БГНЕС

Безспорен прецедент на „Герена“ беляза края на годината, като таблоида „Мач Телеграф“, цитиран от Gong, твърди, че клубното ръководство е заложило трансфера на една от доскорошните си звезди, за да изтегли бърз кредит, с който да погаси част от задълженията към своите служители.

Става дума за сделката от продажбата на Найджъл Робърта в американския Ди Си Юнайтед. Нидерландецът струва $1 млн. на клуба, но сделката е разделена на два транша. Първият в размер от $600 хил. е получен при сключването на договора, а остатъкът е планиран за март 2022 г. Въпросната сума обаче от $400 хил. се оказва жизнено важна за Левски, защото играчи и треньори очакват заплати със задна дата.

Вестникът смята, че компанията за бързи кредити е откупила втората част от договора, но не е ясно каква сума точно ще преведе по сметките на „синия“ клуб. При всички положение обаче ще става въпрос за солиден дял.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскари стискайте палци

    21 2 Отговор
    Насьо ще си пробва късмета на ролетката....
  • 2 Хаха

    21 0 Отговор
    След като опряха дотам, че да вземат пари от лихварите... За разлика от разни банки, играчи, НАП и пр., на които Левски дължи пари, тези ще си ги търсят, ако трябва и с бухалки, тъй че Раев дано този път си е направил сметката, щото може да яде пердах

    Коментиран от #7

  • 3 Дъ бест

    20 0 Отговор
    Лелеее, трябва да продадат всички играчи и служители за да изплатят кредита че лихвите са жестоки
  • 4 Кантар

    21 2 Отговор
    Да кога ще спасяват този изпаднал клуб. Докога ще има двоен стандарт. Одавна трябваше да е фалирал и да бъде преструктуриран в долните дивизии. То не става само да се краде и да се плащат колосални заплати на елита от футболисти без качества и с два леви крака.

    Коментиран от #6

  • 5 Левскар

    5 16 Отговор
    Все се надявах, че факти е сериозна медия и няма да цитира тези гнусотии, но явно Янкулов си е комунист с петолъчка в душата и няма как да пропусне. Да е жив и здрав поне можеше да попита дали е вярно а не да цитира като папагал комунистически издания.
  • 6 Лихвар

    5 14 Отговор

    До коментар #4 от "Кантар":

    Кой да ни фалира комунист с петолъчка от Ловеч? Хайде де дай да видим кой ще ни фалира? Ти забрави че ЦСКА ги фалира Г Ганчев а не НАП на които дължеше 20М и другите играчи. Ганчев каза на Стоичков аз няма да ви взема с тези дългове подай молба за фалит за да мога на чисто да си пренеса Литекс на армията. Ако Левски фалира никой няма да си вземе парите а сега вземат много повече щото се плащат и лихви. Не забравяй че ЦСКА-София - Литекс дължи повече пари на държавста, около 4М. А иначе новината е фалшива от чевен парцал да си чешете езика.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Амнезия

    5 0 Отговор
    Заложен е ст."Герена"мисля,но не казват.
    Руската рулетка е 1 към 6.По теор. на
    вероятностите на третия път пуца 80%.
    Да ти омекнат в главата страстите.
    Наркоза сър.
  • 9 Азазел

    7 0 Отговор
    Чак сега ли Насо се сети да залага?
    Е все пак той е лапач, няма да заложи нещо свое.
    От този "собственик" отбора е на минус от всякъде. Даже и на мачовете влиза безплатно.