Last news in Fakti

1 Януари, 2022 10:00 1 180 2

Берое може и да потъва, но пък ще има играчи на Купата на африканските нации

  • берое-
  • купа на африканските нации-
  • умар камара-
  • беят леквейри-
  • мавритания

Двама души от „заралии“ ще представляват клуба в турнира

Берое може и да потъва, но пък ще има играчи на Купата на африканските нации - 1
Снимка: Берое

Купата на африканските нации (КАН) чука на вратата, а редица клубове се готвят за период без част от африканските си звезди. Не от подобно естество обаче са проблемите в Берое и новината е по-скоро положителна, че представители на отбора ще играят в престижното състезание, научихме от клубния уеб-сайт.

29-годишният Умар Камара и 16-годишният Беят Леквейри ще пътува с отбора на Мавритания за турнира. Младокът дори ще има шанс да се превърне в най-младия участник в КАН този сезон.

Родината им е в група с тимовете на Гамбия, Тунис и Мали, като шансовете им за участие в елиминациите не са никак малки.

Междувременно Берое продължава да се бори за своето оцеляване и търсенето на нов финансов благодетел продължава и през новата година.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БМБ

    4 0 Отговор
    Не може Даржавта да дава само на някой отбори или на всички или на никой никой

    Коментиран от #2

  • 2 Абе

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "БМБ":

    Направо спонсор да става на тая купа на африканските нации