Last news in Fakti

1 Януари, 2022 10:30 2 739 10

Камбуров почти със сигурност приключва с футбола

  • мартин камбуров-
  • берое

Ситуацията в Берое изглежда ускорява това решение

Камбуров почти със сигурност приключва с футбола - 1
Снимка: БГНЕС

Мартин Камбуров почти със сигурност ще прекрати футболната си кариера още преди финала на сезона 2021/22, благодарение на сложната финансова ситуация в Берое. Нападателят сам обяви това пред bTV.

Не съм взел окончателно решението дали ще продължа след Нова година, но на 90%, да не кажа и повече, мисля, че ще се откажа. Футболът със сигурност ще ми липсва, но аз съм от щастливците и успях да играя малко по-дълго от моите колеги. Успях да се наслаждавам на това, което обичам, толкова дълго време и то да го правя добре и успешно“, каза голмайстор №1 в българската история пред телевизията.

41-годишният таран през настоящата кампания успя да изпревари легендата Петър Жеков и вдигна летвата при голмайсторите на 256.

Междувременно Берое продължава да търси спасение от фалита, надявайки се на нов собственик, който да продължи издръжката на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стига

    4 7 Отговор
    С тоя ритнитопковец
  • 2 Мендоса

    15 9 Отговор
    Защо едно фалирало предприятие, което тегли непрекъснато кредити, които плащаме ние после. Ще трябва да издържа с три милиона и половина лева на година един посредствен отбор от Стара Загора както всичко е посредствено в тоя град?

    Коментиран от #3, #4, #6

  • 3 Зрител

    13 1 Отговор

    До коментар #2 от "Мендоса":

    За Стара Загора не съм съгласен. Какво значи посредствен град. Виж за другото ти питане, отговорът е лесен. Боко искаше да се хареса на колкото се може повече запалянковци, за да гласуват за него. Затова назначаваше собственици на клубове. Примери -Левски, Локо ПД, а за Берое му беше най-лесно, държавно предприятие и готово.

    Коментиран от #7

  • 4 Мим33

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мендоса":

    Само че не е три мил.и иполовина,а пет милиона ...беше..
  • 5 баш Левскар

    12 3 Отговор
    Не приемам Камбуров за нещо повече от Жеков. Не може и сравнение да става.

    Коментиран от #8

  • 6 1234

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Мендоса":

    По лошото е, че издържа разни африканчета и българчета на 41 г с 3 мача в националния. Ако са само млади българчета до 23 г съм съгласен до някъде.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Дънов

    8 0 Отговор

    До коментар #5 от "баш Левскар":

    Не необходимо такова сравняване!
    Жеков е бил за времето си голям голмайстор,но е играл до определена възраст!
    Камбуров има футболно дълголетие за това и подобри считания за непобедим рекорд!Това са фактите!
  • 9 Жеката

    2 1 Отговор
    Заралии да си издържат клуба ако искат да го има.Има достатъчно богати хора.Камбурчето не играе за малко пари.ТАРИКАТИ на държавна софра.
  • 10 Просто фен

    1 1 Отговор
    Камбуров се взима прекалено несериозно...Малко скромност няма да му навреди...