Last news in Fakti

2 Януари, 2022 11:00 1 165 3

С втора поредна тройка със сирената звезда на Чикаго Булс носи успех на тима си (ВИДЕО)

  • чикаго булс-
  • вашингтон уизардс-
  • nba-
  • демар дероузън

ДеМар ДеРоузън се превръща в една от съвременните легенди на клуба

С втора поредна тройка със сирената звезда на Чикаго Булс носи успех на тима си (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Тазгодишният сезон в Националната баскетболна асоциация на САЩ продължава да изумява с някои невероятни изпълнения, като във втори пореден мач една от звездите на Чикаго Булс носи успех в последната секунда на тима си с кош за три точки.

ДеМар ДеРоузън отново стана герой за „биковете“, но този път срещу Вашингтон Уизардс в най-оспорвания двубой от шампионата през изминалия кръг.

„Столичани“ водеха със 117:119 при оставащи 3 секунди на таблото, а топката бе извън терена в близост до тяхното наказателно поле. ДеРоузън получи топката, отстъпи крачка извън стандартната зона и стреля със сирената, за да хвърли в екстаз съотборниците си и всички фенове на тима в залата и пред телевизионните екрани.

Това е втора поредна тройка за него в рамките на 24 часа, като преди това той прати на колене играчите на Индиана Пейсърс.

Постижението на ДеМар ДеРоузън е първо в историята на NBA, което му отрежда място сред великаните в баскетбола.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фудбалер

    3 0 Отговор
    ДеБраво!
  • 2 Реалата

    1 0 Отговор
    Тоз е БоК!
  • 3 A Де

    0 0 Отговор
    Де…;)