Last news in Fakti

18 Април, 2013 10:39 1 338 0

Сигурен гол.. или не? (видео)

  • пропуск-
  • празна врата-
  • ференцварош-
  • даич
Сигурен гол.. или не? (видео) - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

 

На какви ли не странности и смешни моменти сме се нагледали по футболните терени, но това, което сътвори босненският нападател на Сиофок Юсуф Даич в мача на тима си от унгарското първенство с Ференцварош през изминалия уикенд, наистина влиза с гръм и трясък в графата "комични изпълнения". 
 
В една ситуация пред вратата на Ференцварош Даич имаше отличен шанс да се разпише, но направи по-трудното и се размина с гола. Цялата ситуация бе повече от смешна, тъй като първо стражът на Ференцварош уцели в гърба свой съотборник в опита си да изрита топката далеч от вратата си, а след това дойде и "звездният миг" на Юсуф Даич. След рикошета в тялото на играча на Ференцварош топката отскочи идеално за 28-годишния босненски футболист. "Деветката" на Сиофок обаче намери начин да НЕ се разпише, като не успя да уцели топката, която прехвърли вратата на домакините.ю

Ето и видео със ситуацията:

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА