Last news in Fakti

11 Януари, 2022 19:30 877 5

„Божигол“ отрече да е подписвал договор със Септември

  • валери божинов-
  • септември

Бившият национал призна само, че тренира с отбора

„Божигол“ отрече да е подписвал договор със Септември - 1
Снимка: БГНЕС

Валери Божинов отрече информацията, че е подписал договор с втородивизионния Септември, след като ден по-рано всички спорни медии у нас разгласиха новината.

За да няма спекулации, относно моето бъдеще, искам да изясня нещо. Искам да благодаря за поканата на Матич и ръководството, че ме покани. Тренирам с клуба, надявам се да сме живи и здрави да нямаме проблеми. Дали ще подпиша е въпрос на време. Важно е самият аз как ще се чувствам в отбора“, каза „Божигол“ пред Gong.

Пред нападателя има доста време, за да реши, тъй като в момента е свободен агент и би имал възможност да се включи във всеки един тим от родния шампионат в рамките на следващите близо два месеца.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    13 0 Отговор
    На игровата схема на Олимпик Вълчидол най добре ще пасне.
  • 2 кУмУнист

    6 0 Отговор
    Хайде бе, това не ви попречи вчера спортната ви мисирка да копи пейстне фейк новината, вместо да му звънни и да го попита.
  • 3 Христо

    8 0 Отговор
    От Манчестър сити,Ювентус,Фиорентина до втородивизинен бг отбор...А имаше потенциал Божинката.Само да не беше толкова глупав.Жалко!

    Коментиран от #4

  • 4 Има и по-глупави

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Христо":

    На един футболяга,една касиерка му щипна 4 милиона.Или нещо такова.Тоя поне си пояде попи и ...третото,без много да си дава зор.
  • 5 Ицо

    4 0 Отговор
    И сега кво тия останаха без готвач