13 Януари, 2022 20:00 854 1

България изпусна още един шанс за домакинство на Европейското по щанги

  • вдигане на тежести-
  • европейско първенство

От федерацията се надяват, че спортният министър ще може да помогне

България изпусна още един шанс за домакинство на Европейското по щанги - 1
Снимка: БГНЕС

България пропуска втора поредна възможност за домакинство на Европейското първенство по вдигане на тежести, научихме от Българската федерация.

Оказва се, че вписването на новоизбрания управителен съвет се бави, а това кара Европейската централа по вдигане на тежести (EWF) да смени дестинацията.

От федерацията обвиняват бившия президент Неделчо Колев, който е забавил документацията, като това дори доведе до съдебни дела.

Новото ръководство моли за помощ новия спортен министър Радостин Василев, като дори го определи за „последна надежда“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 човек

    1 1 Отговор
    Щангите умряха като спорт, изхвърлят ги от Олимпиадата. Държавата им спира финансирането. Само тъ...па...ци биха се занимавали с нещо, което не носи заплата и съсипва здравето.