Last news in Fakti

17 Януари, 2022 20:45 5 523 4

Джейк Пол отпразнува 25-ия си рожден ден без дрехи и с пищна мацка на слабините си (СНИМКА)

  • джейк пол

Инфлуенсърът, превърнал се в боксьор, определено знае как да разбуди духовете

Светът на бокса едва ли някога е бил по-колоритен, особено откакто братята Пол се появиха на сцената. Те не просто предизвикват някои от най-големите имена в спорта, но и продължават да разтърсват социалните мрежи с изявите си извън ринга. Този път на фокус е Джейк, който днес навършва 25 години.

Инфлуенсърът цял ден приема поздрави от своите приятели и почитатели, но това, което предизвика най-голямо внимание е личната му изява по повод празника.

Той се пусна чисто гол в Twitter, показвайки с пръстите на ръцете възрастта си, а слабините му биват прикрити с пищна мацка, която поне е имала благоприличието, за да покрие своите нежни зони с няколко връзчици.

Очакваме сега и неизбежната реакция на хора като Тайсън Фюри и Дейна Уайт, които са в открита интернет война с Джейк Пол.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мацето добре ама

    16 1 Отговор
    тая мишка къв го играе в тая жалка сцена ?
  • 2 Пръц

    3 2 Отговор
    Младият “падуан” Янкулов получава ерекция от Джей Пол с големия питон.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Алооооо, мисирките

    1 0 Отговор
    На какво дължим тази “новина”????!!!!!!!