Last news in Fakti

20 Януари, 2022 16:00 1 234 11

Вальо Илиев: Титлата в България никога не се е решавала в преките сблъсъци

  • валентин илиев-
  • цска-
  • лудогорец

Бившият капитан на ЦСКА смята, че шампионатът тази година ще се реши от постоянството на двата фаворита

Вальо Илиев: Титлата в България никога не се е решавала в преките сблъсъци - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА и Лудогорец за поредна година ще си оспорват първото място в родния шампионат, а прогнозата на една от легендите на „армейците“ - Валентин Илиев, е, че титлата няма да се реши от преките мачове между двата отбора.

Титлата никога не се решава в преките двубои. Според мен, е невъзможно ЦСКА и Лудогорец да спечелят всичките си мачове с другите съперници“, каза бившият капитан на „армейците“ в интервю за таблоида „Мач Телеграф“, цитиран от „Кота спорт“.

Той също така вижда, че „разградчани“ предприемат мерки след неубедителния есенен полусезон. Там бе сменен старши-треньорът и в същото време бяха привлечени редица нови играчи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХГФД

    7 7 Отговор
    ЦСКА тази година е едно ниво над Лудогорец. Говоря като футболисти, организация и дори игра. Доказаха го и последния мач. Обаче ще им отрежат крилата бързо-бързо. Така си мисля аз. Ако се играе честно, ЦСКА ще е шампион. Знаем как Лудогорец печелеше титлите си, това не е тайна дори и за малките деца. Как минаваха през 4-5 отбора... Спирам дотук

    Коментиран от #2, #3, #4, #5, #6, #9

  • 2 Ботев Враца

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "ХГФД":

    Как Лудогорец печели титлите си? ИМА ТАКОВА ВИДЕО В ЮТУБ, ДАЖЕ

    Коментиран от #7

  • 3 Мъка мъка

    3 7 Отговор

    До коментар #1 от "ХГФД":

    Това не е сериозно😄😄😄. Ти футбол гледал ли си??? Кои са силните играчи на Литекс Ловеч Вилдсхуд или Лам или Турицов вие сериозно ли. Добре че Лудогорец задържаха този Генчев дето не знае къде се намира пълен смешник. Сега със словенеца и с тези играчи ще газят наред. Хората дават милиони вие вземате някакъв смешко бразилец дето не знае къде се намира. Колко мъка има на този свят
  • 4 mad forest

    2 6 Отговор

    До коментар #1 от "ХГФД":

    Да бе, то се знае - вие винаги сте моралните шампиони. Да ви имам : футболистите - Лам, Гълъбов, Баий.., организацията дето пише неграмотни и срамни среднощни декларации, играта - за сега ви водим с 2:1 победи и 2 точки. Надяваш се на вашето министърче и ново БФС, но няма да ви огрее. Така че започвай да се оплакваш от целия свят.
  • 5 Последния Софиянец

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "ХГФД":

    Я разкажи как Литекс спечели 4-те си титли !
  • 6 SuperMario

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "ХГФД":

    Всички знаем как Нямахорче печелят титлите си. Една част от отборите са надупени и правят сви...,пардон шпалири, другите не са достатъчно силни, но ако случайно им тръгне мача, намесват се съдиите.
    Тези, които имат класа директно са обезкървени от предните мачове и в директния мач съдийството е скандално от първата минута
  • 7 БФС

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ботев Враца":

    На видеото се вижда много ясно какво се случва в БеГе футбола
  • 8 невярно

    2 0 Отговор
    Това не е вярно. 1984 титлата се решава в последния кръг в сблъсък между Левски и ЦСКА. Левски побеждава с 3:1 и става шампион, ЦСКА губи титлата въпреки, че в този мач и е достатъчен дори равен.
  • 9 дали

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "ХГФД":

    Когато в Европа те бие като тупан отбор като Зоря няма как да кажеш, че си с едно ниво над някой друг!
  • 10 Доволен от вота

    4 1 Отговор
    Ама разбира се, Домуса купуваше съдии и отбори да играят с юноши и ето ти незаслужена титла.

    Коментиран от #11

  • 11 споко

    1 3 Отговор

    До коментар #10 от "Доволен от вота":

    Споко тази година Гришата ще ги купи и Литекс може да вземе 5-тата