Last news in Fakti

20 Януари, 2022 22:30 1 502 10

Сдружението, което ще поеме ръководството на Берое, официално бе вписано в Търговския регистър

  • берое

„Сдружение за подкрепа на футбола Берое“ очаква скоро да получи акциите на клуба

Сдружението, което ще поеме ръководството на Берое, официално бе вписано в Търговския регистър - 1
Снимка: БГНЕС

Първата важна стъпка към смяната на собствеността в Берое е вече факт, след като „Сдружение за подкрепа на футбола Берое“ официално бе вписано в Търговския регистър, научихме от dsport.

Обединението между Община Стара Загора, ветераните на клуба, феновете и бизнеса стартира процедурата по получаването на активите на „заралии“ от ТЕЦ „Марица Изток 2“.

Сред учредителите на сдружението влизат адвокат Светослав Миневски - председател на Съвета на директорите на Мини Марица Изток, журналистът Желязко Динев, бизнесменът Цветан Харизанов, администраторът на детско-юношеската школа Евгени Иванов, лидерът на фенфракцията СР 12 Иван Янакиев, председателите на ветераните Кънчо Кашеров и Теньо Минчев, зам-кметът на общината Красимира Чахова и адвокат Румяна Атанасова. Миневски, Минчев и Чахова ще бъдат тримата членове на Управителния съвет.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    9 1 Отговор
    Само едно не разбрах : КОЙ, КОЙ, КОЙ ЩЕ ДАВА ГОЛЕМИТЕ ПАРИ ? Другото е ясно. Вождове много, индианец малко, НООООООО МАНГИЗА КОЙ ЩЕ ДАВА ??? Това е въпроса. Ок на директори го докарахте, ама парата от де ще дойде ???

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Стоян Александров

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Хайде, че бат Петю иска си вече първата заплата. Тоооооо победите ги оставете на стеана, бат Петю парата чака.

    Коментиран от #6

  • 3 Стоян Александров

    3 8 Отговор
    Браво на беройци ! Не са като лески да си дадат акциите на илиян раев и жена му наска !
  • 4 Абе ,

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Какво си се фиксирал върху Берое ? Защо не питаш кога Левски ще върне 35 милиона дългове към държавата или да поема към Б окръжна група , където им е мястото .

    Коментиран от #5

  • 5 Стоян Александров

    2 9 Отговор

    До коментар #4 от "Абе ,":

    Все едно да питам дали цеца панчаревска ще върне от комунизма всичките си купи и титли заграбени по ИЗКЛЮЧИТЕЛН НЕЧЕСТЕБ НАЧИН или да върне всички открадбати футболисти от другите отбори или да искам да не беше фалирала, а да си върне борчовете. Едвали. От умрял писмо все едно да чакам. Боруй през цялото си съществуване беше донор на цеца. Ето за това да се махат във ,, В " група.
  • 6 Стоян Александров

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Стоян Александров":

    Бат Петьо най-напред ще одруса лескито и ще ги прати да играят в селските групи .

    Коментиран от #7

  • 7 Стоян Александров

    1 5 Отговор

    До коментар #6 от "Стоян Александров":

    И с кои футболери ще ни удруса ? С детския отбор ли ? Бат Петю без пари е гола вода. До петия кръг му давам шанс. След петата загуба ни напред ни назад. Как ще го изгонят ? Как ??? Неустойката е супер голяма. Ни напред ни назад. Голям майтап ще стане....

    Коментиран от #8

  • 8 Стоян Александров

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "Стоян Александров":

    Много добре знаеш , че ще ги одруса финансово . А лески колко време ще я карат на бързи кредити , че новото министърче е заклет цесекар и с кеф ще ги гледа как фалират и си отиват на село .
  • 9 Симо

    2 1 Отговор
    Берое бързо се движи към агонията на много от професионалните кубове в страната ! Разберете бе хора -Без пари нищо не става ! Не лъжете хората, а бързо се настройте за зоновите групи ! Колкото по бързо , толкова по безболезнено ще преминете кризата !

    Коментиран от #10

  • 10 Стоян Александров

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Симо":

    Това им го обяснявам и на боруйци и на цецекари и на нашите от Левски. Ноооооооо нищо. На есен ваички пак дружно ще изтрезнеят, ама с болка. И всичко отначало. До кога така ?