Last news in Fakti

21 Януари, 2022 19:15 1 046 0

Звезда на Манчестър Юнайтед стана жертва на крадци

  • обир-
  • манчестър юнайтед-
  • виктор линдельоф

Подобни случаи зачестиха напоследък във Великобритания

Звезда на Манчестър Юнайтед стана жертва на крадци - 1
Снимка: БГНЕС

Поредната голяма футболна звезда стана жертва на обир, научихме от Sky Sports. Шведският бранител на Манчестър Юнайтед Виктор Линдельов е останал шокиран от състоянието на дома си, след като се е прибрал от мача с Брентфорд през седмицата.

Централният бранител разказва, че съпругата му и децата им са се скрили в къщата, когато натрапниците влезли с взлом в дома им.

Те все пак са останали невредими, но страхът от инцидента е оставил трайни щети върху психиката най-вече на младата жена, която се е опасявала за здравето на децата си.

От Манчестър Юнайтед се обявиха в подкрепа на семейство Линдельов, докато властите се опитват да открият и накажат извършителите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА