Last news in Fakti

22 Януари, 2022 09:30 2 021 3

Пеле вече се лекува у дома, но състоянието му продължава да е тежко

  • пеле-
  • рак

„Краля на футбола“ премина през седмицата пореден курс на химиотерапия

Пеле вече се лекува у дома, но състоянието му продължава да е тежко - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилската футболна легенда Пеле да се бори с рака на дебелото черво и макар лекарите да го изпратиха у дома след поредния курс на химиотерапия той все още не е вън от опасност, според местното издание Metro.us, цитирано от Gong.

„Краля на футбола“ претърпя няколко операции през изминалите месеца за хирургично отстраняване на тумора, но напредналата му възраст за сега пречи той да се прочисти напълно от болестта.

Добрата новина за сега е, че Пеле може да прекарва времето си с близките, вместо да стои прикован в някое болнично легло/


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор
    При химиотерапията стоиш около 4часа,а после си отиваш в къщи и след като изтече .....се маха иглата.тя е специална игла. В Смисъл с пружина е и се вкарва в една мишена с големина ,около 50ст.направена от силикон.Втази силиконова джаджа има малка батерийка от тез дет ги знаем и от нея излиза около 8см тъничко маркуче.на края на маркучето към силиконовата джаджа има клемичка ..гледах го преди време в къщи,като се прибра.както и се вкарва абокад в голямата белодробна вена.той стои до 3 години след вливанията.за да махнат това чудо,което бяха сложили на синът ни ...Трябваше да му ударят 2 игли ...В германия без да цапнат иглата не правят интервенции.мисля,че тази Платинена терапия,която е отвратиТелна за нервите и повърхностна нервна система,но май май,действа добре на този рак!След време и правилен режим на живот се въстановяваш.Пеле е на възраст,но ще се оправи!ПС.Много ме съмнява,че такава манипулация,като сваляне на абокад от голямата вена тук в бг могат ЯКО да Изпортят....И да напишат Ковид+++........
  • 2 Ох Боже

    2 0 Отговор
    Дано да оздравее.Господ да е с него.
  • 3 121

    3 0 Отговор
    Коварно нещо е тази болест!Но от сърце, и с молитва отправена към Бог, искам да изпратя сила и воля на всеки ,който води тази битка!Късмет шампионе!