Last news in Fakti

23 Януари, 2022 12:30 2 015 5

Ръководството спира трансферите в Левски?

  • левски

Слуховете за безброй трансфери изглежда са напът да не се материализират

Ръководството спира трансферите в Левски? - 1
Снимка: БГНЕС

През изминалите няколко седмици редица имена бяха свързвани с трансфери в посока Левски, но последните новини от лагера на „сините“ в Турция са, че те може и да приключат бързо с покупките. Това поне твърди родния таблоид „Мач Телеграф“ в своя публикация.

Станимир Стоилов и хората му в момента са в 4-дневна пауза с оглед сложната епидемична обстановка, а веднага след нея се очаква Филип Кръстев, Тунгара и Ивайло Стефанов да подпишат договорите си и с тях да се приключи селекцията.

Все още не е ясно как евентуалната забрана за трансфери от ръководството ще се отрази на изходящите такива, защото Гьоко Зайков и Боби Цонев са спрягани за продажба от известно време.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    8 2 Отговор
    Тази статия е един пълен та.... к. Нищо вярно няма.
  • 2 ДрБр

    6 7 Отговор
    Кой се интересува от Подуями?

    Коментиран от #3

  • 3 Бодил

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "ДрБр":

    Много повече отколкото от Осъм или вече от ОсЕм от един мач нататък
  • 4 ГЕРЕН

    2 0 Отговор
    КОЛКО ОЩЕ?!???. УЖ НЕМАТЕ ПАРИ.
    НЕЩО МЕНТИТЕ...А ОТ ДЕ ПАРИ ЗА ЕДНОМЕСЕЧЕН ЛАГЕР???. НЕ, ЧЕ Е ЛОШО ДА ИМА ЛАГЕР. И НАЙ ВАЖНО
    Е КОЙ ГИ ПИШЕ ТЕЗИ СТАТИИ. И ДАЛИ СА ВЕРНИ. ОБЛЪЧВАНЕ И ОТ
    ПИШЕЩИТЕ И ОТ ВАС. ОПРОВЕРГАВАЙТЕ. ИМА ЗАЩО.
  • 5 Левскар

    2 0 Отговор
    Продаваме виртуални билети плюс ТВ права за контролите ето ти половин лагер. Та Левски Крумовград от В група са на лагер в Турция, половината отбори от Б група и всички от А група без Локо пл само ние без лагер да сме? Що се отнася до трансферите 5 играча напуснаха Левски и Зайков е на вратата чака се до дни да си замине значи общо 6. Дойдоха 4 плюс искаме един офанзивен халф. Искахме един сърбин отиде в Марибор. Като стана това с Берое искахме Стефанов той си е наше момче Хубчев го спря. Сега се спряхме на Филип супер талант. С него приключваме 6 напускат 5 идват. Общо взето бюджета е същият даже и по-нисък.