Last news in Fakti

25 Януари, 2022 18:00 1 801 0

Най-нежеланият играч на „Олд Трафорд“ преговаря с испанци и друг английски клуб

  • дони ван де беек-
  • манчестър юнайтед-
  • валенсия-
  • кристъл палас

Нидерландецът продължава да се чувства отритнат от тима

Най-нежеланият играч на „Олд Трафорд“ преговаря с испанци и друг английски клуб - 1
Снимка: БГНЕС

Дони ван де Беек без никакво съмнение е един от най-неуспешните трансфери в новата историята на Манчестър Юнайтед, въпреки че преди две години пристигна срещу €39 млн., че дори и попадна в разширения списък с номинации за „Златната топка“, благодарение на изявите си за Аякс. Днес обаче той е в ролята на най-нежелания играч на „Олд Трафорд“ и по всичко личи е време да потърси място, където качествата му ще бъдат по-високо ценени. Последните слухове го свързват с трансфер в Испания или в друг тим от Висшата лига.

Спортният журналист Фабрицио Романо смята, че това са Валенсия и Кристъл Палас, като всеки от тях е готов да му предложи титулярно място до края на сезона.

Ралф Рангник все пак не би искал да прибързва с решението за 24-годишния плеймейкър и настоява трансферът да бъде само временен, а през лятото следващият постоянен мениджър на „червените дяволи“ да реши дали да го използва или не.

За сега ван де Беек влиза основно от резервната скамейка за по минута-две и макар привидно да има вече 50 мача за Юнайтед, то двата му гола и само двете му асистенции са напълно обясними за този период.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА