Last news in Fakti

25 Януари, 2022 21:00 2 658 1

Капитанът на Челси подписва предварителен договор с Барселона

  • сезар азпиликуета-
  • челси-
  • барселона

Испанецът ще бъде свободен агент след няколко месеца

Капитанът на Челси подписва предварителен договор с Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Испанецът Сезар Азпиликуета е напът да се превърне в най-новата звезда на Барселона, ако слуховете, че е подписал предварителен договор се окажат верни.

Испанското издание Sport твърди, че 32-годишният десен защитник е постигнал предварително споразумение с „каталунците“, след като не е успял да се договори с Челси за нов договор.

Азпиликуета е част от „сините“ вече 10 години, като през последните няколко дори получи капитанската лента.

Договорът на звездата изтича след 6 месеца, но той се надява, че ще може да подпише поне още един голям контракт преди да започне да обмисля пенсионирането си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    1 0 Отговор
    понякога управата на "челси" прави непостижими за здравия разум неща... привлича хронични грешки като лукаку, оставя предан, талантлив и сърцат играч като дейв да си тръгне...