Last news in Fakti

26 Януари, 2022 20:30 701 1

Агентът на Дембеле е забелязан в Лондон

  • осман дембеле-
  • челси-
  • барселона

За французина се смята, че е трансферна цел на Челси

Агентът на Дембеле е забелязан в Лондон - 1
Снимка: БГНЕС

Усман Дембеле изглежда повече няма да играе за Барселона, след като отношенията му с клубното ръководство официално стигнаха точката на кипене. Това пък накара агентът му Муса Сисоко да започне активно да търси нов отбор за своя клиент, а медиите на „острова“ твърдят, че той е забелязан в Лондон.

От известно време се твърди, че Челси проявява сериозен интерес към крилото, тъй като двамата с Томас Тухел работеха известно време заедно в Борусия Дортмунд, а проблемите в атаката на „сините“ в момента са повече от очевидни.

Дембеле има още 5 месеца от договора си с „каталунците“, но до края на трансферния прозорец има още няколко дни, така че не е изключено да го видим с екипа на друг отбор съвсем скоро.

Местните съперници на Челси - Тотнъм и Арсенал, също имат нужда от свежест в предни позиции, така че не би било изненадващо, ако някой от тях успее да се пребори за подписа на струващия някога €140 млн. играч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лол

    0 0 Отговор
    Голяма новина,все едно НЛО е кацнало в Лондон