Last news in Fakti

28 Януари, 2022 12:45 1 970 0

Млад швед бяга от Ювентус в Милан

  • деян кулушевски-
  • милан-
  • ювентус

„Росонерите“ имат нужда от повече опции на крилото

Млад швед бяга от Ювентус в Милан - 1
Снимка: БГНЕС

Младият шведски национал Деян Кулушевски е напът да облече екипа на Милан, след като за поредна година става ясно, че ще бъде аутсайдер в тима на Ювенетус.

Спортният журналист Алфредо Педула обяви в социалните мрежи, че се водят преговори между двата клуба за отстъпването на нападателя под наем до края на сезона.

21-годишният Кулушевски е записал под 1000 минути от началото на сезона със „старата госпожа“, въпреки че от дните си в Парма и Аталанта демонстрираше огромен потенциал и дори накара Юве да плати за него €35 млн.

По-рано се появи информация, че Саму Кастийехо ще си тръгне от „Сан Сиро“ в посока Валенсия, което освобождава едно място на дясното крило. А там Жуниор Месиас и Алексис Салемакерс далеч не демонстрират нужната класа, че да помогнат на „дявола“, за да се пребори за титлата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА