Last news in Fakti

31 Януари, 2022 16:00 7 034 4

Треньор разби носа на свой боец в MMA шоу в Русия (ВИДЕО)

  • mma-
  • макс щербаков-
  • алберт кармазян-
  • максим новоселов

Двамата влязоха в открит конфликт в съблекалнята след поражението на биткаджията

Макс Щербаков едва ли си е представял, че участието му на един от MMA турнирите в Русия ще завърши с две поражения в една вечер, но ето, че това е факт. Той първо загуби с нокаут от Максим Новоселов, а след това бе напердашен и от треньора си Алберт Кармазян, научихме от MMA.bg.

„Брадвата“ падна в три нокдауна по време на официалния си мач, след което бе отсъден технически нокаут в полза на Новоселов.

Кармазян пък видимо не е останал доволен от видяното от своя боец, както се вижда на охранителната камера от входа на съблекалнята в залата. Той обяснява разпалено грешките на Щербаков, но липсата на аудио от клипа ни позволява само да спекулираме какъв бе отговорът му на забележките, защото видимо това провокира наставника да спре да обяснява и да започне да показва.

Алберт Кармазян демонстрира бързите си ръце в носа на „Брадвата“ и макар кадрите да не показват цялата сцена, информацията след вечерта е, че Макс Щербаков е със счупен нос и комоцио. Първото обаче е сигурно, че се появява в съблекалнята, защото в октагона не се стига до подобно точно попадение в „десетката“, ако ни позволите спортния жаргон.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сила

    9 0 Отговор
    а кво правят двете кифли там , и те ли са в щаба....

    Коментиран от #2

  • 2 Ваньо

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "сила":

    :D обслужващ персонал
  • 3 Гроздан

    6 7 Отговор
    Съветска им работа.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.