Last news in Fakti

8 Февруари, 2022 20:15 1 768 3

Млад футболен талант има нужда от помощ за борбата със Сарком на Юинг

  • стивън бориславов-
  • рак

Семейството има нужда от огромна сума, която е непосилна за мнозина

Футболната общественост доказа многократно напоследък може да се обединява около каузи, като здравето на деца в нужда. Този път от нашата подкрепа се нуждае младият талант Стивън Бориславов, който е диагностициран със Сарком на Юинг.

Баща му Валери Иванов и майка му Елисавета Владова молят за помощ в събирането на сумата от €200 хил. Те са се консултирали с болница в Германия, която им е обявила подобна непосилна за семейството им цена, за да дадат шанс за живот на детето им.

Ето и данните за дарителската сметка, по която се събират средствата:

Банка ДСК , клон Перник
IBAN : BG51STSA93000028755501
BIC : STSABGSF
Основание за превод: Стивън Валериев Бориславов — with Elizabeta Vladova.

Нека подадем ръка на Стивън и покажем за пореден път, че спортът повече ни обединява, отколкото ни разделя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 маргинал

    2 1 Отговор
    Съчувствам на младото момче, НО НЕКА МУ ПОМОГНАТ ДРУГИТЕ "ТАЛАНТИ" - РИТНИТОПКОВЦИ, ДЕТО СЕ РАЗПИСВАТ С/У МЕСЕЧНИ ЗАПЛАТИ , КОЙТО ЕДИН НАШ ИНЖЕНЕР ТРУДНО ИЗКАРВА И ПРЕЗ СТАЖА СИ ...ЕГАТИ И НАГЛОСТА .
  • 2 Зззз

    1 3 Отговор
    Съчувствие на момчето и роднините му ,ама от ден на ден искат непосилни суми за лечение.В края на краищата има лного богати ,които биха могли да подпомогнат такива случаи ,но да не забравим че те са много ,да не говорим ,че лечението не винаги е успешно ,така че не мисля че е нужно непрекъснато просене на пари.
  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 1 Отговор
    Ако държавата,не може да лекува би трябвало тя да дава парие за лечение в чужбина.Ако детето бе с 2но гражданство не само бг,но и Германско.Лечението му щеше да бъде почти безплатно за семейството.никой сам не е в състояние да даде такива пари каквито с очите си видях да пише на сметка към АОК..Това е тяхната здравна каса.Около милион евро е химио имуно и лъче терапия.Доколкото знам на някой бг-властници им плати държава бг лечение в германия...Тук става въпрос за младо момче,задължително бг държава трябва да плати,а отделно да събира средства!това се отнася за Всеки друг случай,особенно на Млади деца.Вчера писахте за детето на Сакалиеви!