Last news in Fakti

9 Февруари, 2022 11:30 1 343 5

Турският колос Фенербахче иска играч на ЦСКА

  • брадли мазику-
  • цска-
  • фенербахче

Той е една от опциите за левия бек на „фенерите“

Турският колос Фенербахче иска играч на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Турският колос Фенербахче следи изкъсо изявите на левия бранител на ЦСКА Брадли Мазику, научихме от родни медии, позоваващи се на източници в южната ни съседка.

Конгоанецът се превърна в един от най-важните играчи в състава на Стойчо Младенов през есента и съвсем логично привлече вниманието към себе си.

Проблемът за „армейците“ обаче е, че договорът му изтича през лятото и сега той е свободен да преговаря с трети страни, за да подсигури бъдещето си.

25-годишният защитник все пак ще завърши кампанията с българския гранд, за да се опита да му помогне в спечелването на титлата, което пък би могло да се окаже повратна точка в решението му за идния сезон.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ганчо Гришов

    2 4 Отговор
    Айде още 4 млн. евро в чекмеджето на ФК Наследик - София!

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "Ганчо Гришов":

    Обаче друг път. И кога тая сбирщина Литекс – Етрополе стана гранд?

    Коментиран от #4

  • 3 Свободен агент

    3 0 Отговор
    Тоя Мазику го разкарвате като танцуваща мечка по света. Човека му изтича договорът юни и може да си ходи където си иска.
  • 4 Червен Глиган

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    И отбора създаден от ДС АГЕНТА , Лафчис го водят към грандовете. Макар че го разковават ,като стар зайчарник. Чу ли за новата кампания на прошляците? Започвай 2 работа и превеждай.
  • 5 ЦСКА

    1 1 Отговор
    МОЖЕШЕ ДА МУ СЕ ДАДЕ 1МИЛИОН И ДА ОСТАНЕ, НО ГРИШАТА ПЛАЩА ДЪЛГОВЕ НАТРУПАНИ ОТ ПЕРНИЧАНИТЕ, КОГАТО ТЕ ДЪРЖАХА ЦСКА! ПРИ ТОВА ЗА ФУТБОЛИСТИ ПРИВЛЕЧЕНИ В ЦСКА ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ 10 ГОДИНИ, ПРЕЗ 2011 И 2012 ГОДИНА И ТО ТАКИВА, КОИТО НИКОЙ НЕ ПОМНИ! НО ПЪК ТОВА ДОКАЗВА, ЧЕ ЦСКА СИ Е ЦСКА! ИНАЧЕ ЗАЩО КЛУБЪТ ТРЯБВА ДА ИМ ПЛАЩА, АКО НЕ СА ЦСКА!?!